Dyková ve Varech zklamala: Skličující přiznání královny večírků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dyková ve Varech zklamala: Skličující přiznání královny večírků

Táňa Dyková
Táňa Dyková (archiv Blesku)

Pryč jsou ty časy, kdy popíjela drahé festivalové šampíčko, léčila si kocovinu v říčce Teplá a na celé kolo křičela: „Svět je krásný!“. Bývalá královna karlovarských večírků Tatiana Dyková (44) po pár hodinách nechala lázeňské město za zády. A nebála se říct proč...

Na »Barťákův« festival přijela kvůli svému novému filmu Citlivý člověk, jelikož byl nominovaný v hlavní soutěži o Křišťálový glóbus. „Už jsem tu měla víc filmů, naposledy Domácí péči, ale žádnou cenu jsem zatím nezískala. Sama o sobě není tak důležitá, byť ta cena fyzicky je krásná,“ řekla deníku Aha! herečka, která vynechala i slavnostní zahájení. A kdyby do Varů nemusela pracovně, nepřijela by prý vůbec!

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...

Skandální koupačka

Na dotaz, jak si vychutnává festivalovou atmosféru, totiž odpověděla: „Ne, vůbec. Dneska a pryč! Je to pro mě náročný. Já už tady ten ďolík moc nedávám...“ Přitom její skok do říčky Teplé protékající městem se zapsal do dějin největších festivalových skandálů. Opilecké extempore se odehrálo po oslavě narozenin Jiřího Macháčka (56). Partička kolem něj s Táňou, tehdy ještě Vilhelmovou, Aňou Geislerovou (47) a spol. vyrazila s rozbřeskem k říčce a smočila se v ní. Popíjeli při tom bublinky a zpívali na celé kolo píseň Svět je krásný. 

Útěk mimo davy

„Už jsem tu dlouho nebyla, protože upřednostňuji klid. A když film, tak si to chci v klidu doprožít. Jsou tu sice neskutečně kvalitní filmy, ale není tu prostor to celé vstřebat,“ vysvětlila manželka Vojtěcha Dyka (37) Tatiana, proč na Vary zanevřela. „Vojta přijel se mnou, hlavně abychom podpořili film. A pak rychle pryč do přírody,“ dodala. Dokonce vynechala i manželův páteční koncert.

Velká premiéra filmu s Vojtou Dykem: Útěk s manželkou Táňou!

Video se připravuje ...

Citlivý člověk

Film Citlivý člověk je volnou adaptací oceňovaného románu spisovatele Jáchyma Topola (60). Pro režiséra a spoluscenáristu Tomáše Kleina (36) je tento snímek jeho celovečerním debutem. „Je to pohled do našeho nitra, kde jsou hezký věci, ale i ty zdánlivě ošklivý, jako jsou smrt a ne moci,“ míní Dyková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.