Kruté prozření Matuše! Zloba a závist kvůli mladé manželce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kruté prozření Matuše! Zloba a závist kvůli mladé manželce

Krásná manželka Bohuše Matuše oslavila dvacetiny
Krásná manželka Bohuše Matuše oslavila dvacetiny (Facebook)

Ačkoli jsou Bohuš (49) a Lucie (20) Matušovi již dva roky manželé a společně vychovávají dceru Natálii (2,5), někteří lidé se stále nemohou přenést přes skutečnost, že je mezi nimi třicetiletý rozdíl. A zatímco reakce veřejnosti je nechává chladnými, názory, které si vyslyšel od svých blízkých, zpěváka zabolely.

Láska byla silnější než strach z toho, co si o jejich věkovém rozdílu pomyslí okolí. Na kritiku byl muzikálový zpěvák připraven, mladičká manželka se vůči hrubým komentářům některých lidí na sociálních sítích stala imunní až postupem času. „Lucinka je v tomhle velmi chápavá. Já jsem jí všechno vysvětlil, že je tu sorta určitých lidí, které nikde jinde neuvidí. Hlavně v diskuzích byly občas skvosty,“ přiznal zpěvák pro server eXtra.cz.

Bohuš Matuš o Krampolovi: Doufám, že se Jirka dožije vysokého věku!

Video se připravuje ...

Slova blízkých ale mají přeci jen větší váhu, a když si Matuš vyslechl nelichotivé názory od nich, nebylo to pro něj nic příjemného. „Stalo se mi to i u mých přátel, že mi třeba začali nadávat, a tam mi to bylo líto,“ prozradil Matuš s tím, že si za svou volbou partnerky pevně stál.

Kápni božskou s Bohušem Matušem: Pravda o soužití s Barborou Škrlovou!

Video se připravuje ...

Jakmile se navíc ukázalo, že nepůjde jen o učebnicový úlet zpěváka a fanynky, ale jsou v tom skutečné city, mnozí na celou věc začali pohlížet jinak. „Já to chápu, že někteří na to takhle reagovali, ale když jsme si to potom vysvětlili, tak to nakonec pochopili. A řekl bych, že je to už v pohodě,“ dodal Bohuš Matuš.



Přečtěte si
Petr Derby
30. 6. 2023 • 14:13

Na to, jakej ji pigluje senil, tak je docela sjizdna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.