Strach o Madonnu! Začali se sjíždět příbuzní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Strach o Madonnu! Začali se sjíždět příbuzní

Zpěvačka Madonna skončila na JIPce.
Zpěvačka Madonna skončila na JIPce. (Archiv Blesku)

Královna popu Madonna (64) byla 24. června nalezena bezvládná ve svém bytě. Okamžitě musela být převezena na jednotku intenzivní péče newyorské nemocnice. Očekávané turné se odkládá.

Za nenadálé zdravotní komplikace podle všeho může zákeřná bakteriální infekce, která napadla tělo slavné hudební ikony. „Musíme odložit veškeré závazky, což zahrnuje i turné,“ uvedl Guy Oseary, zpěvaččin manažer. Madonna měla v polovině července zahájit koncertní šňůru, která by mohla být poslední v její déle než čtyřicetileté kariéře.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem

Video se připravuje ...

Přípravě na turné obětovala mnohé a podle zdrojů z její blízkosti byla v možná životní formě. Zákeřná bakterie plány sice zhatila, vše se ale zdá být na dobré cestě. „Její zdravotní stav se zlepšuje, ačkoliv stále zůstává v lékařské péči. Očekává se však její úplné zotavení, a jakmile to bude možné, ohlásíme nové termíny turné,“ uklidňuje fanoušky Oseary.

A nakonec příšla ještě lepší zpráva! „Je zpátky doma a cítí se lépe,“ prozradil jeden z jejích blízkých pro People. Příbuzní se tudíž postupně sjíždějí do jejího newyorského bytu, aby jí v náročných chvílích byli co nejblíže. 

Vykašlala se na ni dcera?

Spekulace o tom, jak se k matčině onemocnění postavila její dcera Lourdes Leonová (26), vyvolal její příspěvek na Instagramu. Lourdes sdílela ve středu 28. června ve Stories fotografii, na které pózuje ve vyzývavém oblečení. Podle společenské stránky Page Six nicméně Leonová byla matce v nejtěžších chvílích oporou a trávila u její postele čas po celou dobu hospitalizace na jednotce intenzivní péče.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.