Madonna odstartovala turné: Královna popu a převleků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Madonna odstartovala turné: Královna popu a převleků!

Nové koncertní tour Madonny je prý ještě divočejší než kdy dříve
Nové koncertní tour Madonny je prý ještě divočejší než kdy dříve (Profimedia)

Popová ikona se ani po čtyřiceti letech na scéně nebojí překvapovat a pobuřovat! Při úvodních dvou koncertech svého turné The Celebration Tour v Londýně vystřídala na pódiu hned devět různých kostýmů, a to od tradičního roucha řádové sestry po odvážné krajkové negližé!

V boxerském županu vzdala hold současnému příteli, předvedla se jako kovbojka, samurajka anebo sci-fi žena. Ale nemyslete, 9 převleků za koncert není neobvyklých – Taylor Swiftová (33) během tříhodinového vystoupení vynese klidně 16 outfitů.

Devětkrát se během turné převlékala také Beyoncé (42), vybírala ovšem ze 70 různých luxusních, na míru šitých modelů. Harry Styles (29) pro změnu zpívá vždy jen v jedněch šatech, na každý ze 170 koncertů své sňůry má ale jiné! Madonnino turné má trvat do konce dubna a navštíví během něj 38 evropských a severoamerických měst.

Přetáhla večerku!

Striktní večerku v londýnské O 2 Areně 22.30 musí dodržovat i ty nejúspěšnější popové hvězdy! Madonna zahajovací koncert neodehrála kompletní, aby omezení vyhověla, ale nedělní druhé vystoupení kvůli technickým problémům začalo později, a tak hudba dohrála až ve 23 hodin, tedy půl hodiny po limitu.

Madonna u svého billboardu z pop up obchůdku!

Video se připravuje ...

Za to tak nejspíš zaplatí pokutu 300 000 liber, tedy v přepočtu 8,55 milionu korun! Aréna a dopravní podnik, který pak musí odvozit návštěvníky, si nesmlouvavě účtují 285 000 Kč za každou minutu, o kterou interpret přetáhne...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.