Vyžehlená Madonna (63) v Alpách: TVÁŘ MÁ HLADŠÍ NEŽ SJEZDOVKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vyžehlená Madonna (63) v Alpách: TVÁŘ MÁ HLADŠÍ NEŽ SJEZDOVKU!

V luxusní lyžařské kombinéze značky Moncler.
V luxusní lyžařské kombinéze značky Moncler. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Královna popu zahájila nový rok daleko od domova. Americká zpěvačka Madonna (63) zamířila do švýcarského Gstaadu, kde si užívá zimních radovánek.

V líbezné vesničce v kantonu Bern žije jen kolem tří tisíc obyvatel, takže tam má pěnice nejenom dostatek klidu, ale také patřičný luxus. Společnost v nóbl chatě, která jí v Alpách říká »paní«, jí dělá její rodina a hrstka přátel, s nimiž tam už oslavila Silvestra. Německý Bild uvádí, že Madonna pro sebe a děti najala v Gstaadu soukromého lyžařského instruktora, který si účtuje přes 10 000 korun za den. Za to prý ale zvládá dávat lekce i čtyřem lidem současně.

Madonna u svého billboardu z pop up obchůdku!

Video se připravuje ...

A když se královna popu zrovna nepokouší zdolat kopec, vymetá luxusní obchody, nebo zásobuje fanoušky svými fotkami na Instagramu. Díky množství filtrů její vyžehlená tvář vypadá hladší než  kterýkoli z tamních dokonale upravených svahů.

Za hadříky utratila 110 tisíc

Nad návštěvou zpěvačky v Gstaadu si mnou ruce i místní prodavači. Jenom v obchodě Prada prý utratila přes 110 tisíc korun! V tašce si odnášela černé lakované lodičky (22 000 Kč), luxusní pouzdra na kreditky s motivem krokodýlí kůže, kašmírový rolák se zipem a velkým nápisem Prada (70 000 Kč) a rybářský klobouček (15 500 Kč).

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.