Zemřel Madonnin nejstarší bratr: Alkoholik, žil pod mostem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemřel Madonnin nejstarší bratr: Alkoholik, žil pod mostem!

Madonna oplakává staršího bratra Anthonyho (†66)
Madonna oplakává staršího bratra Anthonyho (†66) (Instagram)

Zneuznaná královna popu Madonna (64) to už tak nemá v poslední době lehké a do toho nyní truchlí kvůli ztrátě nejstaršího bratra. Anthony Ciccone skonal v 66 letech, informoval jeho švagr Joe Henry.

Madonna se narodila do přísně katolické rodiny na předměstí Detroitu a měla pět sourozenců. Když se odstěhovala za kariérou do New Yorku, Anthony zůstával převážně v Michiganu. Časem propadl alkoholu, kvůli kterému skončil na ulici a doslova přespával pod jedním z mostů společně s kamarádem Michaelem. Byl několikrát zatčen.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem

Video se připravuje ...

S Madonnou měl hrozné vztahy, veřejně jí nadával, že se k němu obrátila zády. Pořád ve zlém vzpomínal, jak mu Madonnina asistentka jednou zavolala, kolik peněz si přeje, aby mu sestra poslala k narozeninám. „Jsem ostuda celé rodiny. Kdybych na ulici umrzl, tak by to nejspíš zjistili až za půl roku a bylo by jim to jedno,“ řekl Anthony v roce 2011.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.