Estetický chirurg o tváři Madonny (65): Vidím aspoň 12 plastik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Estetický chirurg o tváři Madonny (65): Vidím aspoň 12 plastik!

Madonna mia! Královna popu bez make-upu... Poznáte ji vůbec?
Madonna mia! Královna popu bez make-upu... Poznáte ji vůbec? (TikTok, Instagram)

Královna popu dlouho skrývala svůj skutečný vzhled make-upem a počítačovými triky, když se však fanouškům na sociálních sítích ukázala nenalíčená, fanoušci se zhrozili! Prapovidný vzhled zpěvaččina obličeje, o němž jsme informovali již včera, teď rozebral věhlasný estetický chirurg Barry Weintraub. 

„Měla minimálně 12 různých plastik obličeje!“ Madonna si nejspíš nechala vytáhnout kůži, zvednout obočí a vyplnit líčka a nosoretní rýhy. „Právě kvůli výplním ztratila i charakteristické ďolíčky,“ vysvětlil Weintraub.

Na přetřes přišel i zpěvaččin nos: „Když byla mladší, špičku nosu měla zaoblenou a nosní dírky ještě nebyly klenuté. Ale nyní je její nos špičatější, navíc má levou nosní dírku o něco vyšší než tu pravou.“

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež jí zakázal koncerty v Itálii

Video se připravuje ...

Za vylepšení dozajista utratila Madonna miliony, ale stálo jí to za výsledek? „Po dobře odvedené operaci by nemělo jít poznat, že se vás dotkl plastický chirurg. Musíte vypadat přirozeně a zachovat anatomické orientační body, se kterými se všichni rodíme,“ dodal známý chirurg nakonec.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.