Tragické minuty Korantenga: Rychlá záchrana života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Tragické minuty Korantenga: Rychlá záchrana života

Rey Koranteng měl na mál
Rey Koranteng měl na mál (ara)

Osmačtyřicetiletá vlajková loď Novy, Rey Koranteng, patří mezi nejoblíbenější zprávaře, stačilo ale málo a vedle Lucie Borhyové (45) by musel usednout někdo jiný. Málem totiž umřel...

Od tragédie s dost možná fatálními následky jej velkou náhodou zachránila maminka. Právě ta totiž viděla, jak jako malý prolézá žebřinami u zábradlí ve snaze se zabavit - okamžitě zasáhla a tím mu zachránila život. 

Hvězda Novy Rey Koranteng: Pravda o vztahu s Borhyovou!

Video se připravuje ...

„Měl jsem chůvu, ta mě málem zabila, protože mě nehlídala, telefonovala a já jsem někde lezl v domě, prolézal zábradlím a málem vypadl. Máma mě viděla ze silnice, tak letěla domů a chůva hned dostala padáka,“ podělil se moderátor v pořadu Renáty Czadernové. Její místo pak obsadil jen patnáctiletý chlapec.

„Měl jsem ‚chůváka‘. Nutno říci, že rodina mého otce je dobře situovaná, a když je tam někdo v takové sociální vrstvě, tak se sluší, že převezme odpovědnost za někoho z chudší komunity. A tím mu vlastně pomáhá,“ doplnil.

Borhyová a Koranteng na Slavíkovi: Lucie se dala na disco!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.