Dcera Rolins otevřeně o Rytmusovi: Nikdy mi nedělal tátu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dcera Rolins otevřeně o Rytmusovi: Nikdy mi nedělal tátu

Dara Rolins s dcerou Laurou
Dara Rolins s dcerou Laurou (instagram, archiv)

Dcera zpěvačky Dary Rolins (50) Laura (15) se dlouhou dobu sociálním sítím vyhýbala. Nyní je ale aktivní nejen na TikToku, ale i Instagramu. Baví ji komunikovat se svými sledujícími a odpovídá jim i na zvídavé otázky.

Laura je na sociálních sítích jako otevřená kniha. Řeší typické záležitosti dívek v jejím věku. Její fanoušci se jí například ptají, kde nejraději nakupuje oblečení. Dále také prozradila, jak s maminkou Darou a jejím přítelem Pavlem Nedvědem bydlí, kde studuje, jak jí jde škola a spoustu dalšího. Objevily se ale i dotazy, které byly opravdu na tělo.

Dara Rolins a milionové plány s Nedvědem! Kde všude staví domy?

Video se připravuje ...

Jeden ze sledujících se Laury zeptal, jaký má názor na Rytmuse (46), bývalého přítele její maminky Dary Rolins. Teenagerka byla stručná. „Nikdy mi nedělal tátu. Respektuju ho jako hudebního interpreta," napsala Laura. Dala jasně najevo, že k němu žádné city nechová.

Dara Rolins



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.