Ztracený se loučí ve velkém stylu: Tajná svatba s Marcelou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ztracený se loučí ve velkém stylu: Tajná svatba s Marcelou!

Marek nečekaně odtajnil svatbu se snoubenkou před tisíci fanoušky!
Marek nečekaně odtajnil svatbu se snoubenkou před tisíci fanoušky! (ara)

Marek Ztracený (38) dnes absolvuje už třetí a také beznadějně vyprodaný koncert na fotbalovém stadionu Slavie v Edenu, který je zároveň poslední. Ten první, páteční byl sice super, jenže už přitom dalším v sobotu oznámil zpěvák doslova bombu!

Marek vyběhl i s kapelou na pódium přesně ve 20 hodin. Zasedl k pianu a spustil svůj první velký hit, písničku Ztrácíš. Publikum se pustilo do zpěvu a nastavilo tak koncept dvouhodinové spolupráce. V Planetě jménem stres přišel na pódium zarapovat Rytmus, duet Káva a sex si s Markem střihla Marta Jandová a stačila při tom udělat hvězdu. K písni Když tě život kope do zadku se dostavil Karel Roden, jenž pouze mluvil.

Marek Ztracený: Co vše na diváky v Edenu čekalo?

Video se připravuje ...

Do písně O pravdě Ztracený na pódium pozval svého dvanáctiletého syna, aby si s ním zabubnoval. Prý mu to slíbil před osmi lety. Otec se synem rozvášnili 33tisícový dav a potom následoval nejemotivnější moment koncertu. To když zpěvák publiku vysvětlil, že čas rychle utíká a on by ve svém životě nechtěl nic důležitého prošvihnout. Proto se rozhodl dát si na několik let pauzu, aby během ní byl především otec, partner i syn. Publikum to, ač nerado, přijalo.

A v sobotu své vystoupení zpěvák dokonce korunoval tím, že s fanoušky sdílel nejintimnější okamžik života! Svou svatbu se snoubenkou Marcelou odtajnil tak, že se nad jeho hlavou spustilo na obřích led obrazovkách jeho svatební video!

Marek Ztracený: Komu přivezl osobně lístek na svůj koncert?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.