Josef Somr po operaci: Pořád u doktora! Nemoc se mu prodražuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Josef Somr po operaci: Pořád u doktora! Nemoc se mu prodražuje

Josef Somr nedávno podstoupil operaci slinivky a na premiéru jej doprovázela jeho dlouholetá přítelkyně.
Josef Somr nedávno podstoupil operaci slinivky a na premiéru jej doprovázela jeho dlouholetá přítelkyně.

PRAHA – Operace slinivky! Nemoc se nevyhýbá ani slavným hercům! Legenda českého filmu Josef Somr (73) totiž musel před časem podstoupit náročnou operaci, a její následky ho postihují dodnes.


„Jsem zcela odkázaný na doktory, musím pravidelně chodit na kontroly,“ přiznal Somr.

Legendárnímu českému herci pořádně leží v žaludku nová zdravotní reforma, která nedávno zavedla finanční spoluúčast pacientů. „To víte, je to třicet korun za recept, prášků mám naordinováno docela dost, takže se to prodraží,“ přiznává legendární herec, který si nyní navíc užívá důchodcovského života. „Žádné další natáčení teď nemám, žiju vlastně z důchodu,“ přiznává Somr, který proslul třeba jako Servác ve Třech veteránech, Vyhnálek ve Slavnostech sněženek či jako Lopata v Pánech klucích.

„Nestěžuji si, jen to zdraví mě moc sužuje. To víte, starý člověk. Ale kdyby se zlepšil můj zdravotní stav, tak bych byl moc šťastný. Teď si přeji, abych v klidu dožil,“ přiznal herec na premiéře filmu Svatba na bitevním poli. „Snímek se mi moc líbil, vždyť jsem se narodil v oblasti, kde se natáčelo, a místní vinné sklípky jsou nepřekonatelné,“ uzavírá Somr.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.