Hele, to je Margot Robbieová... Opravdová od Mattela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hele, to je Margot Robbieová... Opravdová od Mattela!

Nový film Barbie
Nový film Barbie (Profimedia.cz)

Růžové šílenství vrcholí, už za pár týdnů do kin vpadne film o panence Barbie s Margot Robbieovou (32) a Ryanem Goslingem (42) v hlavních rolích. A rodiče po celém světě si mohou být už teď jistí, že je studio Warner Bros »nepumpne« jen o vstupné, ale že od svých holčiček uslyší také: „Já bych chtěla ještě tu barbínu...“

Ano, v duchu prastarého reklamního sloganu už se chystá »Margot Robbieová, opravdová od Mattela!« vzniká umělá panna s podobou australské krásky. A její »Ken« Gosling se samozřejmě začne prodávat rovněž. Kromě náhradních oblečků pro Barbie nechybí ani růžový kabriolet a domeček pro panenky. „Nová řada tak umožní všem fanouškům přehrát si oblíbené scénky a oslavit nový film,“ hlásí výrobce. V Česku má Barbie premiéru nahlášenu na 20. červenec.

Obrovská žůžo párty nejen pro Barbíny začíná!

Video se připravuje ...

Došla růžová!

Natáčení nového filmu o Barbie způsobilo lokální nedostatek růžové barvy, tolik jí filmaři vyplácali na přesládlé kulisy! „Když v roce 2022 probíhalo natáčení, neměli jsme dostatek barev kvůli utlumení výroby během covidové pandemie,“ přiznala Lauren Proudová, viceprezidentka firmy s barvami Rosco.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.