Ryan Gosling a Margot Robbieová: Jako Ken a Barbie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ryan Gosling a Margot Robbieová: Jako Ken a Barbie!

Ryan Gosling a Margot Robbieová alias nový pár na stříbrném plátně: Hollywood našel Barbie a Kena
Ryan Gosling a Margot Robbieová alias nový pár na stříbrném plátně: Hollywood našel Barbie a Kena (profimedia/twitter)

Herci Margot Robbieová (32) a Ryan Gosling (42) se objevili na CinemaConu v Las Vegas, aby propagovali jejich nový film s názvem Barbie. V něm oba ztvárňují ústřední dvojici postav Barbie a Kena.

Zápletka? Panenka žíjící v Barbielandu vyloučena, protože není dost dokonalá. Vydává se tedy za dobrodružstvím do skutečného světa. Dobrodružná komedie založená na populárních panenkách výrobce hraček Mattel by měla jít do kin v červenci. Jak se zdá, tvůrci měli šťastnou ruku, když obsadili právě Margot a Ryana...

Barbie s Downovým syndromem! 

Hračkářský gigant Mattel se snaží, aby jeho sortiment reprezentoval rozmanitost. K panenkám Barbie různých barev pleti či s různými tělesným handicapy nově přibyla Barbie s Downovým syndromem: je o něco menší, silnější, má typické oči tvaru nosí šaty se symboly typickými pro komunitu lidí s tímto syndromem: s motýly a žlutomodrými květy. Foto Profimedia.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.