Ryan Gosling v australském Sydney: Způsobil dopravní kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ryan Gosling v australském Sydney: Způsobil dopravní kolaps!

Ryan byl opět akční.
Ryan byl opět akční. (Foto Profimedia.cz)

Fanoušci Ryana Goslinga (42) měli neopakovatelnou šanci vidět herce přímo v akci. V australském Sydney totiž kvůli jeho akčním scénám uzavřeli celý most Harbour Bridge. Vzhledem k důležitosti a vytíženosti mostu nad zálivem u Opery však notně zhoustla doprava a doprava v městě začala kolabovat!

„Je skvělé, že ﷯Harbour Bridge bude vidět, zaslouží si to, ale uzavřít osmiproudou dopravní tepnu, pruhy pro pěší a cyklisty nevjímaje, jen aby mohli natáčet zatracený film, už úžasné rozhodně není…“ komentoval situaci otrávený uživatel Twitteru.

Gray Man Ryan Gosling v novém traileru!

Video se připravuje ...

Vedle dopravního chaosu si lidé stěžovali také na nadměrný hluk, nad obytnou zónou létaly kvůli natáčení vrtulníky už časně ráno. Herec přijel do Austrálie se svou ženou Evou Mendesovou (48) a jejich dětmi natáčet film The Fall Guy, který vychází ze stejnojmenného televizního seriálu z 80. let. Pojednává o kaskadérovi, který vedl dvojí život, živil se totiž také jako nájemný lovec.

The Gray Man: Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.