Dobrodružka ze Survivoru herečka Karolína Krézlová: V sexy prádle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dobrodružka ze Survivoru herečka Karolína Krézlová: V sexy prádle!

Karolína Krézlová se ukázala v prádle.
Karolína Krézlová se ukázala v prádle. (Instagram)

Takhle ji ze Survivoru neznáte! Herečka a modelka Karolína Krézlová (36) se pochlubila novými fotkami, na kterých pózuje jen ve značkovém sexy prádélku. Snímky nezůstaly bez odezvy a modelku brzy zasypala lavina chvály...

Sportovní moderátorka a herečka ze seriálu První republika se v poslední době dostala do popředí zájmu díky své účasti v drsné reality show Survivor. Rozšířené fanouškovské základně teď Karolína zrychlila tep odvážnými černobílými snímky. Pózuje v koupelně jen v sexy krajkovém bodýčku Victoria‘s Secret. Klidně by mohla nafotit oficiální reklamní kampaň!

Karolína Krézlová: Zrušení červeného koberce na Českém lvu nechápu!

Video se připravuje ...

Žhavé fotky nenechaly klidného ani Martina Konečného (45), který s Karolínou soutěžil v Survivoru. Společně se dostali až na vrchol – ona byla třetí, Martin druhý. „Úžasná jsi,“ rozplýval se Karolínin kolega z ostrova, na což kráska zareagovala rozesmátým smajlíkem. Žádostivý Martin i všichni ostatní by si ale měli dát ledovou sprchu. Krézlová už partnera má – majitele luxusních restaurací v Praze Ondřeje Rákosníka. V prádélku se bude vlnit jen kolem něj.

Survivor 2023: Konec neúprosné cesty o přežití!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.