Detaily svatby Šeredové: Tajemství místa obřadu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Detaily svatby Šeredové: Tajemství místa obřadu

Alena Šeredová plánuje svatbu.
Alena Šeredová plánuje svatbu. (archiv Blesku, Instagram)

Ještě 16 dní a z bývalé modelky Aleny Šeredové (45) bude zase vdaná paní. V italském městečku Nato na Sicílii řekne „ano“  dědici Fiatu, Alessandru Nasimu (49), s nímž má nejmladší dceru Vivienne. 

Pro Šeredovou jde o opáčko, už jednou před oltářem stála s otcem svých dvou synů, Gigi Buffonem, italský miliardář si ale střihne svou životní premiéru. Pro oba pak půjde o významnou chvíli, pro kterou si vybrali netradiční místo. 

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem!

Video se připravuje ...

„Bereme se na místě, kde jsme já ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás bylo překvapení a zůstala nám jedinečná vzpomínka,“ cituje Alenu italský web Oggi. „Budeme mít asi sto hostů a venkovní párty. Vše organizuje moje kamarádka, svatební koordinátorka Alessandra Grillo, která organizovala i svatbu Chiary Farragni v Notu,“ prozradila také Šeredová, která už ani nedoufala, že po rozvodu s Buffonem najde muže svých snů.

 „Myslela jsem, že budu v pohodě žít sama, ale pak přišla moje láska. A měl vytrvalost a trpělivost,“ říká. Veselka je naplánována na 17. června.  

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.