Hvězda seriálu ZOO Brodská: Omládla o 15 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hvězda seriálu ZOO Brodská: Omládla o 15 let!

Tereza Brodská
Tereza Brodská (D. Kundrát, M. Hykl, FTV Prima )

Na natáčení filmů a seriálů herce nalíčí maskérky až k nepoznání a kostymérky jakbysmet. Naopak to bylo u herečky Terezy Brodské (55), kterou v kostymérně omladili a vypadala božsky. Dokonce ji vylepšili natolik, že to vypadalo jak kdyby podstoupila plastickou operaci.

Natáčení nového osmidílného seriálu, na který se můžeme těšit začátkem příštího roku na České televizi, se kostymérky na Tereze doslova vyřádily. „Jsem netušila, co všechno dokážou vytvořit z ničeho,“ smála se herečka, která je v soukromí jinak velmi stydlivá. „Mezi natáčením jsem se pořád zahalovala nějakými šátky. Nebylo mi to příjemné, nejsem na to zvyklá,“ prozradila deníku Aha! Brodská, která v běžném životě odhalí maximálně kotníky. Kvůli režisérce Tereze Kopáčové se Brodská naučila skákat šipku do vody nebo kouřit cigarety. „Je to jediná režisérka, kvůli které jsem schopná se naučit i to, co neumím, a udělat, co jsem nikdy nedělala,“ přiznala důvěru a náklonnost k režisérce. Nyní se v připravovaném seriálu odhalí víc, než je u ní zvykem.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Seriál je inspirován skutečným příběhem rodiny, ve které se objeví rakovina a jak se s tím celá rodina popasuje. Tereza zde hraje maminku hlavního hrdiny. Předloha získala roku 2018, získala cenu pro nejlepší televizní seriál. A režisérka Tereza Kopáčová (53) se snažila zachovat svižnou formu. V dalších rolích se můžeme těšit na Jiřího Bartošku (76), který má osobní zkušenost s tumorem.

7 pádů DNES: Brodská zavzpomínala na dětství, prozradila, co způsobilo svár mezi nejlepšími kamarádkami Brejchovou a Jiráskovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.