Satoranský po smrti manželky: Sám si vařím, sám si peru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Satoranský po smrti manželky: Sám si vařím, sám si peru!

Jaroslav Satoranský
Jaroslav Satoranský (Archiv Blesku)

Jsou to už tři roky, co zemřela jeho manželka Libuše Kubová (†78). Legendární herec Jaroslav Satoranský (83) se od té doby snaží držet nad vodou, hlavně díky přátelům a práci. Našel si ale ještě jeden koníček, který ho začal bavit. Vaření!

Svoji ženu bezmezně miloval. Vzali se už v roce 1961 a byli nerozlučnou dvojicí. Paní Libuška zemřela přesně v den, kdy měl její muž svátek. „Je mi pořád smutno, občas v nějakém kolektivu zapomenu, ale když jsem doma, pořád ji tam vidím. Chybí mi, byla to skvělá ženská,“ prohlásil herec. Satoranský se od té doby upnul na práci, natočil další řadu seriálu a dál naplno hraje v Divadle na Vinohradech.

Krkonošské pohádky – i po 40 letech nejoblíbenější večerníček

Video se připravuje ...

A když je doma, stojí často u plotny. „Vždycky, když něco uvařím, vyfotografuju to a snímek pošlu dceři, která mě pochválí, a to je pro mě vyznamenání,“ pochlubil se představitel Kuby z Krkonošských pohádek. „Dělám třeba chlebovou polívku, bramboračku, a když koupím uzený, mám na polívku a zároveň na šunkofleky... Hlavně nechci, aby vaření trvalo moc dlouho,“ doplnil Satoranský. Dodal, že je hrdý na to, jakou má prima rodinu. 

Jaroslav Satoranský na pohřbu Gustava Oplustila: Přátelé po 60 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.