Saudková musí mít svatozář! Alimenty pro nemanželského syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Saudková musí mít svatozář! Alimenty pro nemanželského syna

Pavlína Saudková s fotografem Janem Saudkem.
Pavlína Saudková s fotografem Janem Saudkem. (Foto CNC - Martin Přibyl)

Osmaosmdesátiletý Jan Saudek se vymření rodu rozhodně bát nemusí. Potomstvo má jak z předchozích vztahů, tak z aktuálního manželství s dvaačtyřicetiletou novinářkou Pavlínou. A to si představte, že stále ještě nemá dost!

Ač má Jan Saudek s Pavlínou tři děti, stíhal plodit ještě i za hranicemi! Jeho dvouletý nemanželský potomek totiž žije se svou matkou na Slovensku. „Živím 16 lidí, většinou jsou to malé děti. Teď se mi ještě narodil kluk, má dva roky. Pája to nerada slyší, protože ho nemám s ní," sypal si popel na hlavu nenapravitelný rozsévač v novácké Snídani, kam dorazil i s manželkou. „Pája musela vyřizovat alimenty, proto to nerada slyší,“ okamžitě kontrovala Pavlína.

Plodný fotograf Jan Saudek: Nejnovějšího syna nikdy neviděl! Další dítě nepopírá

Video se připravuje ...

„Přestala jsem žárlit, nebo alespoň hodně žárlit. A říkala jsem si, že když se vrací, tak je všechno v pořádku a nic to neznamená. Na druhou stranu, jsem připravená také na to, že může přijít kterákoliv slečna a on se vrátit nemusí,“ okomentovala Saudková netradiční soužití po boku známého fotografa také v talkshow Na Kafeečko. 

Nejzajímavější fotograf všech dob: Jan Saudek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.