Pyšná princezna Vránová (90): Po léčbě jako vyměněná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pyšná princezna Vránová (90): Po léčbě jako vyměněná!

Alena Vránová na Světě knihy
Alena Vránová na Světě knihy (Archiv Blesku)

Kvůli zranění slavila své loňské 90. narozeniny v ústraní a nemohla přijít ani na křest knihy o sobě. O víkendu Alena Vránová navštívila Svět knihy, aby představila nahrávku Vlastní životopis Agatha Christie. Na narážku o tom, že se herečce blíží jednadevadesát, vtipně odvětila: „Myslíte tím, že budu mít devadesát plus?“

Naposledy se Pyšná princezna Krasomila objevila mezi lidmi před čtyřmi roky. Pak zasáhl vedle zdravotních problémů i covid-19.

Smolný rok

Loni v létě herečka upadla a zlomila si nohu. „Šťastnější padají na hubu, já na hřbet. Za zřejmě nezřízenou lásku k mé zemi mě až příliš často trestá teorie pana Newtona,“ postěžovala si tenkrát. Dokument o sobě Role mého života pro ČT kvůli tomu natočila loni u sebe doma. Ven vyjít nemohla a ani nechtěla. Omluvila se také ze křtu knihy Jakuba Horvátha Alena Vránová...a díky za všechna moje nová rána.

Pyšná princezna Krasomila: Milostný život herečky Aleny Vránové přerostl v medializovaný skandál

Video se připravuje ...

 

Vaří vnučce

Nyní ale vypadá herečka skvěle po všech stránkách. Na knižním veletrhu zavzpomínala na dvojroli ve hře Agathy Christie Komorní svědkyně. Tu ztvárnila v Divadle ABC v roce 1972 a od té doby má ke královně detektivek blízko. „Ráda bych řekla, že nejde o pouhé načtení knihy, ale o herecké ztvárnění textu,“ upozornila návštěvníky. V běžném životě je Vránové stále velkou oporou její vnučka Antonia Tereza Nyass (42). Ta se v rozhlase pochlubila, že její babička stále skvěle vaří, takže se od ní ráda nechá pozvat ke stolu.

Carmen Mayerová o Aleně Vránové (90): Vím jistě, že na jeviště už se nevrátí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.