Gottovo další dítě - Deník Aha! to věděl první! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottovo další dítě - Deník Aha! to věděl první!

Karel Gott se nechal vyfotit se všemi svými dcerami: Lucií (vlevo), Charlottkou (uprostřed), kterou namaloval, a Dominikou.
Karel Gott se nechal vyfotit se všemi svými dcerami: Lucií (vlevo), Charlottkou (uprostřed), kterou namaloval, a Dominikou. (Aha! – Marek Pátek, archiv)

PRAHA – Deník Aha! to věděl zase jako první! Radostnou zprávu o příchodu dalšího potomka věčného Slavíka Karla Gotta (68) totiž už před více než rokem prozradily deníku Aha! jeho dlaně. Dlouho bylo ticho po pěšině, jenže…

První prosincový den deník Aha! informoval, že Ivana Macháčková nejspíš čeká druhé miminko. Gottova přítelkyně tehdy ještě zprávu nemohla potvrdit, chtěla počkat na pozitivní výsledky lékařských testů. Nicméně ty následně ukázaly, že děťátko je v pořádku i to, že deník Aha! měl zase pravdu. A konečně krátce před Novým rokem jsme do redakce povolali vědmu Samiru, která příchod Gottova čtvrtého potomka potvrdila. „Karel Gott oznámí, že bude znovu otcem,“ řekla tehdy. A stalo se! V pondělí totiž deník Aha! Karlu Gottovi zavolal a ten nám radostnou událost potvrdil! „V polovině června se nám narodí druhý potomek,“ řekl nám nestárnoucí Slavík a potvrdil tak, že na informace deníku Aha! se jeho čtenáři rozhodně můžou spolehnout!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Známe pohlaví Mistrova potomka

Deník Aha! nahlédl do budoucnosti! Podařilo se nám prozřít a uvidět tak čtvrtého potomka zpěváka Karla Gotta (68), kterak roste spolu s tatínkem! Úvodem je třeba přiznat, že Gottovi se narodí vytoužený chlapeček Kristián, přestože to náš nejpopulárnější zpěvák, ani jeho přítelkyně ještě sami nevědí. A překvapení pro zpívajícího tatínka máme mnohem více!

11. 6. 2008
Kristián neboli Kris Gott se narodil! Šťastný Karel Gott při té příležitosti uvolnil ze svého vinného sklípku lahev Château d´Yquem a lehce zmožen vzácným mokem oznámil, že co se týká počtu potomků, ještě neřekl poslední slovo!

12. 6. 2008
Karel Gott se probudil z vínového opojení a uvědomil si, co své partnerce včera slíbil. I Mistr tak poznal nevýhody kocoviny a došel si do lékárny pro dva balíčky Paralenu.

12. 6. 2009
První narozeniny Kristiána! Karel Gott pro něj uspořádal velkolepou oslavu v pražské Sazka Areně, kde svému synovi zazpíval společně se Stingem legendární Včelku Máju. Po koncertě Krise štípla vosa Kája a jelo se do nemocnice.

31. 1. 2011
Televizi Nova se povedl majstrštyk! Na svou silvestrovskou oslavu se jí totiž podařilo ulovit Karla Gotta, který si před padesáti tisíci diváky zazpíval s Kristiánem svůj první duet. Mistr poté glosoval, že jeho syn zpívá mnohem lépe než některé hvězdy naší populární hudby.

1. 9. 2014
Kristián jde poprvé do školy! Karel Gott vede svého syna za ručičku do prvotřídní londýnské čtvrti. Mistr totiž už před několika lety zjistil, že české školství stojí za »prd«, a tak stejně jako třeťačce Charlottce dopřeje i prvákovi Kristiánovi prvotřídní vzdělání.

13. 9. 2018
Kristián Gott ve svých deseti letech má vlastní muzeum! Palác kultury změnil majitele i název a nyní se mu říká prostě Kristland!

1. 9. 2023
Kristián si začíná vydělávat reklamou! Nechal si udělat duplikát svých hlasivek, které renomovaný umělec osázel drahokamy a prodal neznámému kupci za částku přesahující hodnotu České republiky.

11. 6. 2026
Velká oslava! Kristián dosáhl plnoletosti a uspořádal okázalý mejdan. Je ale trochu smutný, protože jeho táta mu na večírku zakázal striptérky. Prý mu soukromé vystoupení Madonny v latexu musí stačit. Mistr získává padesátého Slavíka.

Kdo nás citoval...

PRAHA – Deník Aha! v úterý jako první přinesl informaci o tom, že se Karel Gott v červnu stane počtvrté otcem. Informaci přebrala agentura ČTK a také většina českých i německých (!) zpravodajských serverů.

Kdo citoval deník Aha!

● ČTK
● iDnes.cz
● blesk.cz
● bild.de (internetový server nejčtenějšího německého deníku Bild)
● bleskovky.sk (internetový server nejčtenějšího slovenského deníku Nový Čas)

Tyhle všechny Karla chtěly a nedostaly!:
Karel Gott má za sebou spousty osudových vztahů. Většina jeho milenek ho chtěla dostat i před oltář.

9.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.