Krutá odveta od Williama: Tohle Harry nerozdýchá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Krutá odveta od Williama: Tohle Harry nerozdýchá!

Tohle Harry s Meghan jen tak nevydýchají...
Tohle Harry s Meghan jen tak nevydýchají... (Archiv)

Tak nějak se dalo očekávat, že ceremonie korunovace prince Charlese králem přinese do královské rodiny další jed - zvlášť, když se ukázalo, že se jí nakonec zúčastní i vévoda ze Sussexu, Harry (38). Pro toho si William (41) přichystal nepříjemnou odvetu. 

Jmenoval totiž bývalého tajemníka komunikace Sussexů Jasona Knaufa (39) poručíkem Královského viktoriánského řádu. Jde o téhož muže, který označil Meghan za tyranku a o její nevybíravé praktiky se tehdy podělil i s tajemníkem prince Williama.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Následoval soudní spor, ve kterém byly jisté mezery, Knauf tehdy například nemohl vypovídat, i přestože soudu předložil důkazy, které měly jasně poukázat na šikanu personálu ze strany hvězdy Kravaťáků. 

Ačkoli nelze zpochybnit profesní kvality Knaufa, který před nástupem do paláce pracoval například pro kancelář novozélandského premiéra nebo pro britské ministerstvo financí, jeho jmenování musí být pro Harryho a Meghan poslední kapkou, která patrně definitivně zavře dveře k jakémukoli smíru bratrů. Gesto Williama je totiž pomyslným zvednutým prostředníčkem vyslaným směrem k Sussexům. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.