Kauza Svěcený a Žádníková-Volencová: Slova o plných koulích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kauza Svěcený a Žádníková-Volencová: Slova o plných koulích

Vdaná Žádníková (48) a houslista Svěcený (62): Společná dovolená! Co spolu mají?
Vdaná Žádníková (48) a houslista Svěcený (62): Společná dovolená! Co spolu mají?  (Mária Rušinová)

Tak jsou spolu, nebo ne? Okolí houslisty Jaroslava Svěceného (62) je jednoznačně přesvědčeno, že je do herečky Zdeňky Žádníkové-Volencové (48) zamilovaný až po uši, měli spolu dokonce vrkat i v Itálii, kde je vyhmátl pozorný fanoušek Aha! Svěcený se k celé kauze vůbec poprvé vyjádřil sám...

„Udělali si výlet a byli přesvědčeni, že takhle daleko je nikdo nemůže potkat. Bohužel se ale stalo. Svět je malý,“ okomentoval zdroj Aha! výlet Svěceného a Žádníkové-Volencové do Cremony, kde spolu měli přespat i v hotýlku. 

Když redakce Super udeřila na houslistu, stočil všechno k práci. „Hraju na plné koule,“ svěřil se. „Je to kolegyně a celý ten fór vznikl tím, že jsme spolu podepisovali smlouvu v Itálii v Cremoně. Někdo nás tam viděl a to je všechno. Kauza se nekoná, a jak vidíte, já jsem úplně v pohodě,“ snažil se redakci kolegů ujistit. 

Rozvedený Jaroslav Svěcený o Vánocích: U jaké bude ženy?

Video se připravuje ...

Následně si postěžoval, že je svět domněnek zlý, protože jej spároval už s druhou ženou z branže, se kterou strávil  noc čistě pracovně (před časem šlo o Moniku Trávníčkovou, se kterou po čas celé dlouhé noci podepisoval limitku Symfonie pro planetku). „Začínám mít obavy, že se kolegyně budou bát se mnou vystupovat. Objeví se klavíristka nebo cemballistka a zase se něco napíše. Já si na vystupování vybírám ženy, které dělají skvěle svůj obor, ať je to hudebnice, nebo herečka. S dámami se mi vystupuje nejlíp,“ snažil se vyvrátit teze o tajném románku.

Informátor ale deníku Aha! podal docela jiné informace. „Do Zdeňky se bezhlavě zamiloval před pěti lety, když s ní začal spolupracovat. Rok nato se také po třicetiletém manželství rozvedl. Udělal první krok a podle mne čeká, že tak učiní i ona, ale netlačí...“

Svěcený o Zagorové: Každé setkání s ní byl originál

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.