Otazníky kolem Augustové: Písařovicová už nemohla mlčet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otazníky kolem Augustové: Písařovicová už nemohla mlčet!

Křest knihy Kandidát Lenky Pastorčákové
Křest knihy Kandidát Lenky Pastorčákové (Blesk:Alexandr Malachovsky)

Ostřílená moderátorka Marcela Augustová (57) se nedávno rozhodla zmenšit svůj pracovní úvazek v České televizi. Její bývalá kolegyně Daniela Písařovicová (44) už nevydržela mlčet a k celé situaci se vyjádřila.

Jako kolegyně fungovaly skvěle a žádná rivalita mezi nimi nikdy nepanovala, i když to tak v ženském kolektivu občas bývá.Co ale Daniela říká na to, že se Augustová chce na veřejnoprávní televizi objevovat méně často? „Těžko budu hodnotit Marcelino rozhodnutí nemoderovat Události a Komentáře, v Událostech, pokud vím, zůstává. Marcela byla skvělá kolegyně, vždy velmi precizně připravená a dobře naladěná,“ pronesla Daniela pro eXtra.cz.

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem!

Video se připravuje ...

Chválou nešetřil ani jeden z Marceliných nadřízených. „Marcely si vážím jako jedné z největších profesionálek v ČT. Marcela se nikam nechystá, počítáme s ní v týmu Událostí jako s jedním z pilířů i nadále a těšíme se na další mimořádná vysílání,“ vyjádřil se Martin Řezníček, zástupce šéfredaktora ve zpravodajství ČT. S Augustovou se nikdo neloučí a i nadále ji budeme vídat na televizních obrazovkách.

Ondřej Brzobohatý se prý bude bičovat za všechno špatně, co udělal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Tomislav Klima
23. 4. 2023 • 07:11

Marcelu Augustovou pamatuji ještě z Pionýrské jitřenky spolu s Olgou Čuŕíkovou, jejíž bratr byl kameraman. Je obdivuhodné, jak Marcela přestála všechny změny a zůstala věrná svému zaměstnavateli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.