Vztah Dvořáka nad propastí? Zábranská přiznává únavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vztah Dvořáka nad propastí? Zábranská přiznává únavu

Jiří svou krásku ukázal na filmovém festivalu
Jiří svou krásku ukázal na filmovém festivalu (Marek Pátek, instagram.com)

Oba se pohybují v herecké branži a oba ví, jak náročné je uzmout si nějaký ten čas jen pro sebe. Vztah herci Jiřímu Dvořákovi (56) a herečce Martině Zábranské (28) komplikuje i skutečnost, že mají oba své pracovní zázemí v jiné zemi. Jak moc se na nich tento fakt podepisuje?

Co se pracovních nabídek týče, nemohou si tito dva stěžovat. Jiří Dvořák je stále žádaným filmovým hercem a dabérem, Tereza Zábranská po moderování taneční soutěže Let’s Dance kývla na hlavní roli v seriálu Máma na pronájem a je v jednom kole. Čas pro sebe se jim tím ale logicky ztenčil, což přiznává i samotná herečka, kterou tato skutečnost netěší. „Seriál, do kterého jsem nastoupila, má šílené tempo, a nevím, kdy se tento vlak zastaví. Když mi zbude volný čas, a je ho opravdu málo, snažím se být s ním,“ prozradila Zábranská v rozhovoru pro slovenský web Čas.

Se Strachem Nacafe: Jiří Dvořák

Video se připravuje ...

Díky stejnému povolání ale pro sebe navzájem mají pochopení. Oba totiž ví, že skloubit práci s osobním životem není jednoduché. I vztah na dálku proto může klapat. Napomáhá tomu i nadhled, který mají. „Jirka je úžasný partner a hlavně nekonfliktní, takže nám všechno klape. Je také herec, který je stejně vytížený jako já, takže pro sebe máme často vzájemné pochopení. Asi nikdo mě neumí pochopit tak jako on,“ pěje ódy na svého partnera Tereza Zábranská.

Video se připravuje ...

Zároveň přiznává, že současná situace vzhledem k pracovní vytíženosti pro ni není ideální. Krom toho si svou daň bere i pendlování mezi Českem a Slovenskem. „Musím říct, že se na mě už podepisuje únava, zanedbávám svůj sociální život,“ konstatovala s těžkým srdcem herečka, která má ale priority jasně dané, a přestože je pro ni momentálně čas největším nepřítelem, stále s ním umí naložit ve prospěch vztahu s českým hercem. „I když máme oba práci, tak spolu zvládneme fungovat, určitě se nevidíme jednou za měsíc,“ uzavřela povídání na toto téma Martina Zábranská.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.