Peštová a Habera: KONEČNĚ SLOVA O SVATBĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Peštová a Habera: KONEČNĚ SLOVA O SVATBĚ

Daniela po boku svého partnera Pavola Habery.
Daniela po boku svého partnera Pavola Habery. (Foto Instagram.com)

Platí za jeden z nejkrásnějších párů české a slovenské mediální scény, mají spolu dvě děti, přesto nejsou oficiálně svoji. Anebo jo? Na některých fotkách se Daniele totiž na prstech blýskají dva prsteny a nápadně připomínají právě zásnubní a snubní.

Patrně půjde ale jen o módní doplněk, který se statusem manželství nemá nic společného. „Už jednou jsem vdaná byla a Paľo byl taky ženatý. Až po své první svatbě jsem zjistila, že mi koncept manželství úplně nevyhovuje. Vždycky jsem chtěla být vdaná, protože jsem byla naučená, že to je něco, co se má dělat, určitý životní vzorec. Aniž bych ale poslouchala samu sebe, jestli to mám nebo nemám dělat, a asi mi ten formát nevyhovuje,“ přiznala Peštová pro Story. 

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma!

Video se připravuje ...

„Paľo mě požádat chtěl, ale když se na to koukáme dnes, myslím, že i on tím následoval nějaké vzorce, které jsme měli naučené. Že by se to tak mělo dělat. Tady vůbec nejde o to, že bych ho odmítla nebo něco podobného, vůbec ne. Myslím, že to oba cítíme stejně. Není ve vztahu jeden, který by chtěl a druhý ne. Je to něco, v čem se naprosto shodneme. V tomhle a v tom, že nechodíme tancovat na plesy,“ uvedla věci na pravou míru. 

Daniela Peštová po Zátopkovi: S během se nekamarádím, radši chodím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.