Ivana Trumpová (†73) by slavila narozeniny: Dojemné vyznání dcery Ivanky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Ivana Trumpová (†73) by slavila narozeniny: Dojemné vyznání dcery Ivanky!

Ivanka Trumpová v Praze
Ivanka Trumpová v Praze (J. Koťátko, P. Machan)

Stále to bolí! Rodina Ivany Trumpové (†73) si počátkem týdne připomněla její nedožité 74. narozeniny. Velmi dojemný status zveřejnila podnikatelčina dcera Ivanka Trumpová (41), jejímž otcem je bývalý americký prezident Donald Trump (76). Rozplakala i silné povahy!

Trumpová zemřela loni 14. července po pádu ze schodů ve svém newyorském apartmá. Ivanka a další členové rodiny se do této chvíle s tragickým odchodem maminky jen těžko vyrovnávají. „Dnes by moje máma oslavila 74. narozeniny. Chybí mi radost, kterou přinesla do našich životů a do životů mnoha lidí,“ napsala Ivanka na Twitteru. Ke svému statusu přidala archivní snímky s mámou – jak spolu lyžovaly nebo jak si užívaly společných chvil s babičkou Marií Zelníčkovou (95). Právě o tu se Ivanka už dva roky stará u sebe doma na Floridě. „Všechno nejlepší, mami. Miluji tě a chybíš mi každý den,“ dodala Trumpová, která loni 28. října převzala za maminku na Pražském hradě státní vyznamenání.

Putin prý naplánoval svůj útěk! A šokující hrob Trumpové. Pomůže posmrtně Donaldovi?

Video se připravuje ...

Přijede znovu?

Ivanka Trumpová a její sourozenci Donald jr. (45) a Eric (39) se možná brzy opět objeví u nás. Stále totiž není dořešené dědictví po jejich mamince na české půdě. „V závěti paní Trumpové se píše o bytě ve Zlíně, který ale patří její mamince Marii. Úřady budou potřebovat k dořešení situace účast minimálně jednoho z potomků,“ řekl deníku Aha! diplomatický zdroj.

Nečekané rozloučení s Ivanou Trumpovou (†73): Pohřeb bez slz! Zato v luxusu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.