Ceny Anděl za rok 2022: Z kriminalisty Kryštofa Bartoše je moderátor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ceny Anděl za rok 2022: Z kriminalisty Kryštofa Bartoše je moderátor!

Kryštof Bartoš
Kryštof Bartoš  (Profimedia)

Česká hudební akademie zveřejnila nominace na ceny Anděl za minulý rok. A také nového moderátora, který bude večerem provázet. Je jím překvapivě poručík Kozák ze seriálu Devadesátky, jinak herec Kryštof Bartoš (31).

„Nabídka moderovat letošní ceny Anděl mě mile překvapila, prakticky bez váhání jsem na ni kývnul. Něco takového bych nečekal, hlavně vzhledem k tomu, že jsem poprvé a zatím naposledy moderoval před 12 lety. A to šlo tehdy o gymnaziální ples,“ smál se Kryštof, který si na pódium stoupne za necelé dva měsíce 15. dubna, kdy se budou sošky anděla se šalmají předávat v 15 kategoriích v Křižíkově pavilonu na pražském Výstavišti. „Trochu sebevědomí mi dodává fakt, že ani Martin Mikyska alias Mikýř není právě ostřílený moderátor, a loňský ročník byl přesto, nebo spíš právě proto, skvělý,“ vynesl do nebes svého předchůdce. Třeba ho ještě překoná...

Kryštof Bartoš z Devadesátek: Jsem rád, že ženy už nejsou tolik svázané konvencemi, jako dříve

Video se připravuje ...

Favoritem je zesnulý

Žbirka Letošní ceny České hudební akademie (ČHA) Anděl mají jednoho velkého favorita. S ohledem na počet nominací jím je zpěvák Miro Žbirka, jenž zemřel v listopadu 2021 ve věku 69 let. Deska Posledné veci figuruje v kategoriích Album, Sólový interpret a Slovenské album. Píseň Nejsi sám, v níž zpívá i jeho syn David Žbirka, který album produkoval, se může stát Skladbou roku.

Kryštof Bartoš

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.