Šéf České televize Jiří Janeček: Strašná zpráva - Amputace nohy!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéf České televize Jiří Janeček: Strašná zpráva - Amputace nohy!?

PRAHA – Amputace nohy! Takovou hrozbu si vyslechl od lékařů generální ředitel České televize Jiří Janeček (51). Toho už delší dobu trápí vleklé problémy s ubývajícím svalstvem na noze.


A doktoři mu už dokonce naznačili, že pokud by se nepodařilo jeho těžké onemocnění zvládnout, reálně hrozí i situace, že by mu museli nohu uříznout!

Janečka ochabující svalstvo na noze trápí už delší dobu a lékaři pořád přesně nevědí, jak svaly na noze zachránit. „Jirkovi měla pomoct operace, na které s nohou byl. Jenže problémy se vrátily a nikdo přesně neví, jak to může skončit,“ říká jeden z Janečkových kamarádů. „Všichni samozřejmě doufají, že se podaří nemoc zastavit a vyléčit, a k nejhoršímu nedojde,“ dodává ředitelův přítel.

Samotný Janeček se své zdravotní problémy snaží co nejvíce utajit. Jenže poslední dobou se stav nemocné nohy zhoršil natolik, že si jeho kulhání všimli i podřízení.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.