Andersonová na premiéře filmu o jejím životě: ČERVENÁ je její barva | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Andersonová na premiéře filmu o jejím životě: ČERVENÁ je prostě její barva

Červená je prostě její barva!
Červená je prostě její barva! (Foto ČTK/AP)

Proslavila se v ikonických červených plavkách jako záchranářka C. J. Parkerová z Pobřežní hlídky, a když uváděla premiéru dokumentu o svém životě, přišla na pódium v sexy šatech stejné barvy.

Červená jí prostě sekne a Pamela Andersonová (55) po dlouhé době vypadala na veřejnosti opravdu jako erotický symbol, kterým od devadesátek skutečně je. Na premiéru netflixového snímku A Love Story v Los Angeles ji doprovázeli dva nejdůležitější muži jejího současného života. Syny Brandona Thomase (26) a Dylana Lea (25) se snažila před fotografy obejmout a políbit, ale bylo vidět, že jim to příliš nevoní.

Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story

Video se připravuje ...

Osud kolegy z Pobřežní hlídky: Hulk Hogan je »mrtvej na spodek«

Pamelin kolega z Pobřežní hlídky, slavný wrestler Hulk Hogan (69), necítí nohy, vlastně vůbec nic od pasu dolů! Může za to operace zad, při níž mu odebírali nervy – jak tvrdí jeho kamarád Kurt Angle. „Myslel jsem, že musí chodit s holí kvůli bolesti v zádech, ale žádné bolesti nemá – vůbec nic necítí,“ popsal Angle. Údajně šlo o Hulkovu 11. operaci páteře, celkově již má zákroků »na kontě« hodně přes dvě desítky, plastiky nepočítaje...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.