Strašidelný tanec od Elišky, manželky Noida: Je gotická krasavice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strašidelný tanec od Elišky, manželky Noida: Je gotická krasavice!

Eliška s vizážistkou (vlevo) a návrhářkou (vpravo).
Eliška s vizážistkou (vlevo) a návrhářkou (vpravo). (Foto Aha! – David Kundrát)

V gotickou krásku jako z hororu se proměnila manželka Václava Noida Bárty (42) Eliška (32), která se přestrojila za populární postavu z příšerné rodiny Adamsových ze sériálu Wednesday. V klipu si zahrála Wednesday ze stejnojmenné filmové minisérie.

Pod klipem gotického tance je podepsána produkční firma paraNOID. Režie, choreografie, texty, to všechno pochází z rodinné firmy Bártových. Václav využil pronajatých prostor a v hostivařském studiu natočil tentýž den i videoklip pro Natálku Grossovou (20) a Nikolase Paula (24). Fanoušci se mají na co těšit. Novou píseničku jim složil samozřejmě sám Noid a jmenuje se Magnólie. Umělecké geny už se promítly i u tří Noidových dcer. „Všechny jsou už jako postižený, například Terezka mi pomáhá točit klipy. Na dovolené na Madeiře jsme točili videoklip, normálně mi pomáhala držet kameru, Elinka je zpěvačka a malá Anička, té je 7 měsíců, tak to ještě nevíme. Chci vybudovat rodinné impérium. Mám tady i bratra, který mi pomáhá s provozem studia. Máme velkou výhodu v tom, že máme přímo v baráku odhlučněné studio.“

Noid točí klip: 

Video se připravuje ...

 

Ženou mu byla i Bílá

Václav Noid Bárta a Eliška, rozená Grabcová, spolu mají dcery Elišku (3) a Aničku. Zpěvák má z předchozího manželství s modelkou Gábinou Dvořákovou ještě dceru Terezku (8). První zpěvákovou manželkou byla Lucie Bílá (56), s níž žil pět let a dva roky byli manželé.

Trojnásobný otec Václav "Noid" Bárta: Vidí rozdíly ve svých dětech?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.