Do třetice všeho dobrého? Vašek Noid Bárta skočil do chomoutu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Do třetice všeho dobrého? Vašek Noid Bárta skočil do chomoutu

Vašek se potřetí oženil
Vašek se potřetí oženil (Martin Hykl)

Sobotní slunečný den se stal jedním z nejkrásnějších pro Vaška Noida Bártu (41) a jeho vyvolenou Elišku (31). Muzikant a krásná tanečnice si řekli své »ano« u rybníka na jihu Čech.

Atmosféru jako vystřiženou z romantického filmu nenarušilo absolutně nic. V 11 hodin dopoledne se za zvuku skladby, kterou složil Noid a jeho tatínek otextoval, stala z Elišky paní Bártová. Na svatbě se sešlo cca 30 svatebčanů s dětmi, a tak samozřejmě nechyběl skákací hrad. K obědu se podávala klasika – vývar s knedlíčky a svíčková. Celá atmosféra byla rodinná a příjemně uvolněná. „Těším se, až se převlékneme a půjdeme chytat ryby,“ smál se novomanžel.

Dvakrát rozvedený Vašek Noid Bárta utajil zásnuby! Tanečnice má ale jasné podmínky

Video se připravuje ...

Zatímco pro krásnou brunetku, které to v šatech od návrhářky Terezy Sabačkové neuvěřitělně slušelo, šlo o první sňatek, Noid už má dva svazky za sebou. Poprvé si bral v roce 2006 Zlatou slavici Lucii Bílou (56), ale po dvou letech bylo romanci konec. Znovu zahořel velkou láskou k modelce Gábině Dvořákové (34), jenž byla na svatbě v roce 2014 už těhotná a s Vaškem tak má dceru Terezku (7). Třetí a snad poslední paní Bártovou se včera stala Eliška, jež je už dvojnásobnou maminkou holčiček Elišky (2) a Aničky (4 měsíce).

Noid a jeho partnerka Eliška Grabcová: Jak se těší na nové miminko?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.