Vendula Pizingerová vyhnala manžela na mráz! Nahého... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Vendula Pizingerová vyhnala manžela na mráz! Nahého...

Manžel Venduly Pizingerové nahý
Manžel Venduly Pizingerové nahý (Instagram)

Zatímco většina obyvatel si sněhovou nadílku užila na lyžích nebo sáňkách, Vendula Pizingerová (50) se s manželem Josefem (34) a jejich dvouletým synkem Josífkem vrhli do sněhu uplně nazí.

Otužování je v rodině Pizingerových vzcela běžnou součástí života a zapojili do toho už i Pepíčka. Nejdřív se všichni vypotili a pak vyběhli ven. „Ze sauny rovnou do sněhu a pak do bazénu. Já tedy jen do sněhu. Kluci jsou otužilí,“ napsala Vendula k fotkám. Na nich se Pizinger promenuje po zahradě docela nahý, a Vendula tak poskytla i ostatním pohled na jeho vypracované pozadí. Josef drží v náručí malého Josífka a štrádují si to do ledové vody. Klučík je ale už zvyklý, a i když měl červené tělíčko, smál se od ucha k uchu.

Vendula Pizingerová na rozloučení s Hankou Zagorovou: To, co vytvořila, zůstane

Video se připravuje ...

Když si v roce 2015 Vendula a Josef řekli »ano« na zahradě svého domu, mnoho šancí jim nikdo nedával. Jejich vztah musel ustát mnoho zkoušek. Vendula byla vrbou Pepovi v 18 letech, kdy měl první vážnou známost a pak se rozešel.

Smrt hudebního krále Karla Svobody. Fotky z místa činu se někteří snažili prodat!

Video se připravuje ...

Vdova po Karlu Svobodovi (†68) dokonce na počátku vztahu zvažovala, že poměr ukončí kvůli jeho rodině. Pepa ji ale nakonec přemluvil s tím, že je to jejich život a nikdo jim do něj nemá co mluvit. „Jeho maminka potom se mnou nemluvila rok,“ prozradila v pořadu Povídej na CNN Prima News prezidentka nadačního fondu Kapka naděje.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.