Hvězda Slunečné Eva Holubová: Praskl jí obratel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Slunečné Eva Holubová: Praskl jí obratel!

Herečka byla nadopovaná léky, aby ustála bolest.
Herečka byla nadopovaná léky, aby ustála bolest. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan )

Přestože by měla mít klid na lůžku a být v teple, nenechala si ujít pondělní premiéru filmové komedie Přání k narozeninám, v níž hraje hlavní roli. Deníku Aha! na ní Eva Holubová (63) prozradila, že podstoupila operaci obratle, dostala bederní korzet a spoustu léků na bolest!

Herečka se v poslední době v příspěvcích na sociální síti svěřovala, že ji trápí úporné bolesti zad. „Já se strašně ráda probouzím brzy ráno, ale ne bolestí. Moje záda bolí každý pohyb a já vzpomínám na všechny, jež bolí celý život. Můj problém je proti jejim směšný, a tak rvu koutky nahoru, beru si příklad, kde se dá,“ posteskla si. Naštěstí jsem dostala rozum a přestávám se samoléčbou. Dnes jedu na vyšetření,“ napsala po Novém roce Holubová. A opravdu se svěřila do rukou lékařů.

„Mám operovaný obratel a bojuji, aby to bylo lepší. Ale jsou různé ztišující prostředky a dryjáky, abych to vydržela. Ale neměla bych dlouho stát,“ řekla Aha! herečka, která byla nejenom pod silnými léky, ale hrudník měla zafixovaný bederním korzetem. Do kina Lucerna ji doprovodila mladá dívka. „To je Tereza Snášelová, která se postupně během zkoušení hry Jezinky Bezinky stává mojí osobní tajemnicí. Bude se starat o vše okolo mě,“ vysvětlila přítomnost svého doprovodu Holubová. Postupně na premiéru přicházeli další členové rodiny – dcera Karolína s přítelem Matějem a jako poslední přišel i manžel Miroslav Zdeněk.

Hádek zapíjel syna

Před uvedením komedie Přání k narozeninám se jeden z hlavních hrdinů snímku Matěj Hádek (47) pochlubil, že je tátou! Kdo je matkou syna, neprozradil, ale na afterparty se měl k pohledné brunetě.

Eva Holubová s tajemným doprovodem! Kdo to je?

Video se připravuje ...

Rozvlněná Babčáková

Mejdan si nenechala ujít Simona Babčáková (49), která byla víc venku než uvnitř baru, protože hodně kouřila. Ale i za skly bylo vidět, že se dobře baví a vlní v rytmu hudby.

Kubařová: Tanec na kolejích

Královna StarDance Veronika Khek Kubařová (35) přišla bez manžela, ale večírek si užila. Když odcházela z baru, předvedla na tramvajových kolejích doslova taneční kreace. Nožka sem, nožka tam a mobil jako trofej v ruce.

Orozovič a Klus jako gayové

Igor Orozovič (38) si střihl teprve druhou roli ve filmové komedii. A režisérka Marie Ferencová mu strčila do postele Tomáše Kluse (36)! „S Tomášem jsme spolužáci, takže jsme si to užili. Nejsou tam žádné intimní scény, ale jen náznaky – dva chlapi, co se mají rádi,“ usmívá se herec. Ve skutečném životě má slabost pro opačné pohlaví a dokonce přiznal přítelkyni, která není z branže a nechtěl ani prozradit její totožnost.

Eva Holubová po operaci. Na premiéře pod silnými prášky a v korzetu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 2. 2023 • 18:26

Stará vožrala, nechutná, odporná!

pravlast
19. 1. 2023 • 08:54

To ji za agitaci generál tak silně tiskl na svou mužnou hruď?

AHel
18. 1. 2023 • 08:32

Je jí teď plno v té debilní reklamě "Pepa má pravdu", já se jí divím...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.