Zmatená Stiflerova máma na Zlatých glóbech: A OSCARA DOSTÁVÁ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zmatená Stiflerova máma na Zlatých glóbech: A OSCARA DOSTÁVÁ...

Náladu měla výbornou.
Náladu měla výbornou. (Foto Reuters, ČTK, Profimedia.cz)

Jennifer Coolidgeové (61), u nás známé především díky roli Stiflerovy mámy z legendárních komedií Prci, prci, prcičky, se na včerejším předávání Zlatých glóbů podařil pořádný trapas: Spletla si Zlaté glóby s Oscary!

Když předávala cenu za nejlepšího herce ve vedlejší roli v kategorii televizního muzikálu/ komedie, spustila obligátní: „A Oscara získává...“ Svou chybu (nebyla úmyslná?) si ale rychle uvědomila a za hlasitého smíchu publika se opravila. „Ach, ne, ne, počkejte! Zlatý glóbus získává...“ a udělila cenu hvězdě Základka Willarda Abbotta Tyleru Jamesi Williamsovi (30).

Nutno dodat, že herečka nabídku podílet se na moderování sice nejprve přijala, ale o sekundu později už litovala a pokoušela se vycouvat. „Nedojdu na pódium, aniž bych se cestou natáhla. To všechno kvůli těm voskovaným podlahám!“ přesvědčovala agentku zodpovědnou za pořádání galavečera. „Jennifer, tak proč si prostě nevezmeš crocsy,“ usadila ji však žena na druhém konci vysílačky.

Hollywoodská hvězda se ale nakonec nechala přesvědčit a rozhodně nelitovala. V další části večera totiž sama získala svůj první Zlatý glóbus za ztvárnění Tanyi McQuoidové v seriálu Bílý lotos! A byla tak nadšená, že děkovala, děkovala, děkovala, celkem skoro čtyři minuty! Režiséra omývali...

Seroš X: Bílý lotos

Video se připravuje ...

„Jako mladá jsem měla velké sny. Myslel jsem si, že budu královnou Monaka, ale byl to někdo jiný... A pak zestárneš a sakra – ono se to stane! Miku White, dal jsi mi naději…. Dal jsi mi nový začátek, v milionu ohledů jsi změnil můj život. Vždyť mě už nezvali ani na žádný večírky!“ trumfovala směrem k tvůrci seriálu Miku Whitovi (52), jehož dojala až k slzám.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.