Nový plán režiséra Jamese Camerona: Oživit Terminátora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nový plán režiséra Jamese Camerona: Oživit Terminátora!

James Cameron a Arnold Schwarzenegger.
James Cameron a Arnold Schwarzenegger. (Foto Profimedia.cz)

Oceňovaný režisér James Cameron (68) aktuálně vyprodává kina s trhákem Avatar: The Way of Water. Jde o pokračování hitu Avatar z roku 2009. Cameron se nechal slyšet, že by rád oživil také další slavnou filmovou sérii: Terminátora.

Původní Terminátor a druhý Terminátor: Den zúčtování z let 1984 a 1991 jsou považovány za jedny z nejlepších akčních filmů všech dob. Od té doby vznikla další dvě pokračování, na kterých se Cameron už nepodílel. Skalním fandům nyní svitla naděje, že by režisér mohl celou sérii oživit.

Arnold Schwarzenegger. Fantastický příběh chudého rakouského kluka, který nikdy nevzdal své sny

Video se připravuje ...

„Kdybych měl natočit další film o Terminátorovi, o čemž už jsme trochu diskutovali, zaměřil bych se mnohem víc na hrozby zneužití umělé inteligence než zlé roboty, kteří se zbláznili! Bojovat v našem světě s něčím, co je chytřejší než my, asi nechceme a může to způsobit konec světa,“ má jasno.



Přečtěte si
Ondřej Mrkus
11. 12. 2023 • 11:41

Terminátor 1, 2 a od té doby vznikly další 2 filmy na kterých Cameron nespolupracoval? 😂 Jste trochu pozadu ne? Od té doby snad vznikly další 3 filmy na kterých nespolupracoval a poslední na kterém spolupracoval s režisérem Deadpoola

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.