Vítězka loňského MasterChefa Besky: Z boubelky modelkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítězka loňského MasterChefa Besky: Z boubelky modelkou!

Pak nabrala kila navíc.
Pak nabrala kila navíc. (Foto Instagram, Herminapress.cz, TV Nova)

Během soutěže MasterChef začala Besky (29) přibírat a ani po finále se její váha nezastavila. Teď se jí ale podařilo s kily navíc konečně zatočit a vypadá fantasticky!

Už i fanoušci si na sociálních sítích začali všímat velké proměny, a tak musela Veronika Danišová alias Besky s pravdou ven. „Nejsem trenér, ani poradce, jsem jen žena, která zase zkusila to, co bylo už několikrát řečené. Kalorický deficit a být konzistentní,“ vysvětlila, co stojí za proměnou její postavy.

MasterChef Česko 2022: Co se skrývá pod poklopem?

Video se připravuje ...

„Sport miluji, odjakživa jsem sportovala a věnovala jsem se mu aktivně. Pak ale přišel covid,“ naznačuje vyhlášená kuchařka, co stálo za jejím přibíráním. „Teď jsem zpátky tak, jak se cítím nejlépe. Věřím, že když člověk něco upřímně chce kvůli sobě, tak dokáže cokoliv. Jen to nemůže dělat pro partnera nebo kvůli společnosti,“ dodala Besky s tím, že dorty už jen peče, ale nejí. 

MasterChef Česko 2022: Soutěžící skládali reparát z jídel, která se jim nepovedla.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.