Vítězem MasterChefa se stal bezemoční Martin: Projevil náznak radosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vítězem MasterChefa se stal bezemoční Martin: Projevil náznak radosti!

Martin se stal vítězem Masterchefa 2022
Martin se stal vítězem Masterchefa 2022 (Foto - TV Nova)

Trofej MasterChefa má svého majitele! Stal se jím Martin Pecina (40). Potetovaný typograf dostál svého slibu, že pokud vyhraje, konečně projeví nějaké emoce. Vykouzlil však leda tak úsměv a radost v očích.

Celou soutěží Martin proplouval s ledovým klidem a ne jinak tomu bylo i během finálového vaření. Nenechal se ničím rozhodit a minimální náznak emocí si nechal až na samotné vyhlášení. Nevím co říci Po vyřknutí svého jména konečně předvedl úsměv a radost byla vidět i v jeho očích. „Neuvěřitelné se stalo skutečností, jsem překvapen, zaskočen a nevím, co říci,“ neměl vousáč poprvé v soutěži slova nazbyt. Dokonce se nechal vyhecovat a pozvedl trofej nad hlavu, za což sklidil zasloužený potlesk. Bylo ale vidět, že pozornost okolí mu není úplně příjemná.

Nemá rád lidi

Nově nabytá popularita bude pro drsného samorosta velkým oříškem. „Jsem nespolečenský, nerad chodím mezi lidi,“ prozradil Martin už během castingových kol a tak bude velmi zajímavé sledovat jeho cestu. Přeci jen vítězové z předešlých ročníků jsou lidem na očích, účastní se společenských akcí atd… Předloňský vítěz Roman Staša (34) dokonce moderuje Víkendovou snídani s Novou.

MasterChef Česko 2022: Co se skrývá pod poklopem?

Video se připravuje ...

Co bude dál? Zabíjačková kuchařka

Vítězné menu, které oslnilo porotce založil Martin na zabíjačce, ke které má velmi blízko a zahrál tak především na notu porotce Jana Punčocháře (43). Ostatně jeho snem není mít vlastní restauraci, ale zcela něco jiného. „Chtěl bych udělat kuchařku s typicky českou a moravskou kuchyní se zabíjačkou. Ale ve výpravnější a vtipnější publikaci,“ svěřil sympaťák.

Netypický vítěz

Ve finále porazil typograf s velmi drsným humorem dvě zástupkyně něžného pohlaví. Krásnou manažerku Betty (28) a drzou studentku z Ostravy Terku (26). „Jsem šťastná, že to vyhrál Martin. Chtěla jsem, aby to byl někdo, kdo není takový ten typický prototyp vítěze a jsem ráda, že je to Martin,“ řekla Terka bezprostředně po vyhlášení vítěze.

MasterChef Česko 2022: Soutěžící skládali reparát z jídel, která se jim nepovedla.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.