Vondráčková bez synů! Šafářová šla s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková bez synů! Šafářová šla s pravdou ven

Lucie Šafářová a Lucie Vondráčková
Lucie Šafářová a Lucie Vondráčková (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan,Michal Beránek (Sport))

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (35) se nedávno ukázala na křestu knihy Desatero fair play. Doprovázel ji nejen manžel Tomáš Plekanec (40) ale i obě jejich děti Leontýnka a Oliver. Blondýnka ochotně odpovídala na všechny dotazy, které se týkaly nejen dětí a sportu, ale i blížících se Vánoc.

Zatímco ona dávala rozhovory a věnovala se dceři Leontýnce, Plekanec jako vzorný tatínek hlídal malého Olivera v nosítku. Jde vidět, že manželům to spolu klape a jsou dokonale sehraní.  Do jejich rodiny samozřejmě patří i Plekyho synové z prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (42), Matyáš a Adam.

Sport Magazín: rozhovor se Šafářovou o životě po kariéře a trenéři Procházky

Video se připravuje ...

Loni strávili kluci Vánoce s maminkou, ale letos nastane změna. Prozradila to sama Šafářová. „Vánoce se střídají, letos tedy budeme i s klukama,“ potvrdila pro Expres.cz. Pro Lucii Vondráčkovou to tak budou první vánoční svátky bez synů. Nicméně s tím počítala dopředu, nejedná se o žádné překvapení a je s tím smířená. Hlavní pro ni je, aby si kluci Vánoce užili, protože ví, jak moc se na ně oba těší. Věří vůbec kluci ještě na Ježíška? „Jsou to parťáci, kteří stojí při sobě. I kdyby ten mladší věděl, že Ježíšek nechodí, tak to tomu staršímu neřekne. Mají mezi sebou krásný vztah,“ pronesla zpěvačka pro eXtra.cz. Matyáš i Adam mají s tatínkem skvělý vztah, takže Lucka může být v klidu.

Lucie Vondráčková: Proč myslí, že to letos ve Slavíkovi nedopadlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alena Hrabalova
30. 12. 2022 • 18:40

Snad na křtu knihy? Ó Bože ty to vidíš! Pisálkové a co čeština?

Aleš Nývlt
3. 12. 2022 • 16:32

Autor článku by se měl vrátit na ZŠ, první stupeň. Když dokáže napsat, že někdo byl "na křestu" místo místo "na křtu " a něco mu "jde vidět " , tak by neměl psát do veřejného média.

Dianthos
2. 12. 2022 • 23:45

Šafářová je o 2 cm menší než Plekanec. Ale nosí vysoké podpatky. Pokud s tím oni dva nemají problém, což sebevědomí lidé nemívají, tak proč to stále fanouškové Vondráčkové rozebírají? Asi nemají nic, co by na té šťastné rodině mohli kritizovat.

Dianthos
2. 12. 2022 • 23:41

Jejich odpovědi, na rozdíl od vašich komentářů, odpovídají realitě.

Dianthos
2. 12. 2022 • 23:37

Prouzo, nevěřím, že máte takovou sklerózu. Takže chcete manipulovat veřejným míněním a fakty. Kluci byli na ty vánoce v Kanadě jenom proto, že soud Vondráčkové zakázal je vyvézt ze země, protože by to byl únos a zabavil jim pasy. A i tak jim dělala problémy, nechtěla nechat kluky s tátou přes noc. I to musel řešit soud. Ale to moc dobře víte.
On čas leccos zhojí, ale mozky zase tak rychle negumuje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.