Au, to muselo bolet! Fanynka zatahala Bena Cristovao za… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Au, to muselo bolet! Fanynka Bena Cristovao zatahala za…

Ben Cristovao
Ben Cristovao (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Být idolem svých fanoušků je snem nejednoho hudebníka. Někteří příznivci však umí být náruživí natolik, až z toho může jít o život! Své o tom ví i zpěvák Ben Cristovao (35).

Finalista první Česko Slovenské SuperStar z roku 2009 si pozornost fanynek užívá. Jako profík si ovšem rád udržuje odstup. Některé dívky naproti tomu nemají problém pomyslnou hranici překročit… Že může hudební symbol působit na své publikum jako magnet, ví Ben Cristovao až moc dobře. V podcastu Kontrast entertainment se rozpovídal o velmi bizarním zážitku, při němž poznal sílu až příliš horlivé fanynky.

Ben Cristovao o filmu Jan Žižka: Co zpěvák zná z české historie?

Video se připravuje ...

„To bylo, když jsme měli koncert. Jedna holka mě chytla tam dole, já jsem potom zařval, potom ho teda pustila, ale pak ho chytla ještě pevněji a táhla ho k sobě. Já nemohl a umíral jsem bolestí,“ popsal své nečekané utrpení Ben Cristovao.

Ben Cristovao ve filmu Jan Žižka jako Kumán: Kdo byli a co dělali na našem území?

Video se připravuje ...

Jak dále napsal deník Blesk, fanynka svou rukou sevřela » vše, co mohla«. O nesmírné bolesti tak nemůže být pochyb. Zpěvák by si zřejmě na svých příštích koncertech měl držet od publika větší odstup…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.