Heidi oslaví 60 a říká: Opiju se a vykrvácím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi oslaví 60 a říká: Opiju se a vykrvácím!

Heidi Janků je připravená na novou lásku
Heidi Janků je připravená na novou lásku (Profimedia)

Na rozdíl od kolegyně Petry Janů, která odmítla slavit sedmdesátku mejdanem s přáteli, Heidi Janků na počest svých 60 let pořádá monstroslavu. „Opiju se, finančně trošku vykrvácím, ale žiju jenom jednou, tak proč ne?“ řekla Aha!.

Jubileum, které má ve středu 23. listopadu, začíná slavit už teď v pátek, kdy vystoupí na narozeninovém koncertě v rodné Ostravě. „Tam si to pořádně užiju s fanoušky a padnu,“ komentuje Heidi, kterou bude doprovázet Heidi- Band v čele s Adamem Pavlíkem. Potom si Janků odpočine a den před jubileem to rozjede na Občanské plovárně v Praze, kde se rozhodla uspořádat velkolepou párty pouze pro zvané s názvem Šedesátka.

Heidi Janků (59) 5 let od smrti manžela (†84): Randí o sto šest! Mužů se už nebojí

Video se připravuje ...

„To proto, že nejdřív budu po welcome drinku šedesát minut zpívat a až potom se rozjede mejdan,“ vysvětlila oslavenkyně, která na párty pozvala přátele, sousedy, kamarády a kolegy z branže. „Doteď mi jich přislíbilo účast na 160,“ usmívá se zpěvačka. Mejdan si hradí sama a přijde ji na půl milionu korun. „Šedesát vám je přeci jenom jednou a žijete taky jenom jednou, tak si to chci užít. A když chci slavit, tak to prostě něco stojí,“ komentuje s tím, že hledat sponzory jí připadá ponižující.

Heidi Janků zanedlouho oslaví 60! Co chystá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.