Heidi Janků promluvila o nové známosti: Když už, tak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Heidi Janků promluvila o nové známosti: Když už, tak...

Heidi Janků s manželem Pavlíkem
Heidi Janků s manželem Pavlíkem (archiv Blesku)

Ačkoli na to nevypadá, Heidi Janků, která se proslavila hitem Když se načančám, slaví šedesátku a možná, že i doufá, že jí nová životní etapa přinese do života trochu více klidu... a i nějakou tu lásku?

Nepatří mezi hvězdy, které by si na něco stěžovaly. Naopak - je vždy usměvavá. I přesto, že se s ní život moc nemazlil. Když jí bylo 11 let, zemřela jí maminka, otec situaci nezvládl a svěřil se do pečujících rukou alkoholu, zemřel patrně na selhání ledvin. Ani sourozenecká opora jí nezůstala dlouho, ve svých 21 letech přišla o bratra, který nepřežil autonehodu. 

Karel Vágner a roztančená Heidi

Video se připravuje ...

Svůj středobod vesmíru našla až ve svém manželovi, hudebníkovi Ivo Pavlíkovi (†84). Ten však před pěti lety zemřel. Zpěvačka tak vstoupila do nové životní éry zase sama. To se ale dost možná změní. Janků se totiž nebrání tomu, že by v životě potkala ještě další lásku. 

„Nejsem ve fázi, že bych někoho urputně hledala, nechávám to osudu. Uvidíme, co bude... Pokud si mě někdo najde a přeskočí jiskra, proč ne. Jen staršího partnera bych nechtěla. Neubránila bych se srovnání s Ivošem – a to by bylo těžké. Takže když už, tak spíše někoho mladšího,“ svěřila se pro web zeny.iprima.cz.

Heidi Janků (59) 5 let od smrti manžela (†84): Randí o sto šest! Mužů se už nebojí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5603390
25. 11. 2022 • 17:49

Vzhůru do boje, ať se daří když jsou nazí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.