Gábina Partyšová: Tajemný bohatý přítel! Poslal pro ni tryskáč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gábina Partyšová: Tajemný bohatý přítel! Poslal pro ni tryskáč

Gábina Partyšová odletěla na dovolenou soukromým tryskáčem
Gábina Partyšová odletěla na dovolenou soukromým tryskáčem  (ara)

Takhle se létá na dovolenou! Nový přítel moderátorky Gábiny Partyšové (44) si svou milou i jejího synka Kristiána (14) hýčká. Poslal pro ně soukromý tryskáč, který je přemístil na dovolenou do exotického Maroka.

Na terminál 3 Letiště Václava Havla, odkud odlétají soukromá letadla, moderátorku se synem přivezl její otec. Už s nimi však nenastoupil. Vysmátá Gábina s Kristiánem měli na vozíku dva zelené kufry a vak na společenské oblečení. Je jasné, že brunetka chce vedle své nové lásky skvěle vypadat. Milenci si hodlali užít volno v marockém městě Marrákeš, které je proslavené luxusními hotely, restauracemi i světoznámým bazarem pod širým nebem.

Gábina Partyšová po dvou rozvodech: Zanevřela na chlapy? Samota mi vyhovuje, až mě to děsí!

Video se připravuje ...

Utajený pan Božský

„Mám na očích růžové brýle a chci, aby to tak zůstalo napořád. Mám krásný vztah a láska je nejkrásnější emoce, kterou můžeš v životě zažít,“ svěřila se Aha! Partyšová nedávno. Ale kdo je pan Božský, to si zatím nechává pro sebe. Podle soukromého letounu je jasné, že nový muž jejího života nemá hluboko do kapsy. Už jejich poslední dovolená v Benátkách a romantická projížďka na gondole jasně naznačovala, že Gábina kápla na »toho pravého«. Podle zatím nepotvrzených zpráv se jedná o majitele galerie z Brna...

Partyšová je opět zamilovaná! Romantika v Benátkách a slova o růžových brýlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
29. 10. 2022 • 15:55

Zlatokopka zase dostala dvouměsíční kšeft. Poté ale zůstanou jako úžasní přátelé. Chudák kluk se v těch tatínkách nevyzná.

bursik
29. 10. 2022 • 08:37

Má styl a šarm! To je dovolená jak má být.

safinka59
29. 10. 2022 • 07:53

Říká se přej a bude ti přáno. Ani nevím, zda se smát nad Partyškou, která má evidentně dar lovit pouze ve vodách těch hooodně majetných, nebo panu bohatému, který kdoví podle jakých kritérií si vybírá společnice.
😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.