Nezkrotná Partyšová otevřeně o chlapech: Svými nároky nešetří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nezkrotná Partyšová otevřeně o chlapech: Svými nároky rozhodně nešetří!

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Tonda Tran)

Moderátorka Gabriela Partyšová (43) si single život, zdá se, užívá. Chlapi se kolem ní točili vždy, navazovat nové vztahy ale moderátorku již neláká. Samota jí nevadí a je důkazem, že žena k spokojenému životu chlapa zkrátka nepotřebuje!

„Jsem single žena a je to velmi příjemné. Rychle se na to zvykne. Zažila jsem dvě manželství, bylo to příjemné, ale už se neženu do dalšího vztahu,“ přiznala Partyšová v rozhovoru pro web Super.cz. Moderátorka si nenechala ujít oslavu narozenin sky baru, na níž přišla bez doprovodu. Mít chlapa po boku při společenské události přeci není podmínkou. „Už asi ani nebudu brát nikdy muže do společnosti, i kdybych byla zadaná. Je to pak nebezpečná záležitost,“ vysvětlila.

Bydlení s Markétou Mayerovou - Gábina Partyšová

Video se připravuje ...

Jelikož moderátorka nemá potřebu do svého života přivést nového muže, o to abstraktnější je pro ni samotné manželství. S ním má ostatně Gábina také své zkušenosti, které ji patrně vyškolily. „Už ale nikoho nechci vlastnit. Dlouho jsem byla žena jednoho muže. Už nemám pocit, že bych chtěla být ve vztahu, kdy bychom se vzájemně vlastnili. Chtěla bych potkat partnera, který je stejně nastavený,“ dodala Partyšová s tím, že když už by se nějaký muž měl objevit, ráda by se po jeho boku stále cítila svá. „Chtěla bych chlapa, který by mě vytáhl do společnosti, do divadla, do kina, na golf. Ale nechci být na někom závislá.“

Moderátorka Snídaně s Novou Gabriela Partyšová: Na golfu vyhrála pohádkovou výhru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 11. 2021 • 08:45

Krásná a pracovitá , taková smula

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.