Děsivý útok na hvězdu 80. let Královou! TRVALÉ NÁSLEDKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Děsivý útok na hvězdu 80. let Královou! TRVALÉ NÁSLEDKY

Marcela Králová v době největší slávy
Marcela Králová v době největší slávy (Instagram)

Svého času byla zpěvačka Marcela Králová (67) považována za velkou českou naději. Krátce po jejím prvním vystoupení totiž začaly přibývat metály a její jméno dosáhlo světového renomé. Její hlas, který byl pověstný neuvěřitelným rozptylem, je ale ta tam. Po útoku manžela má nenávratně poškozené hlasivky.

Marcelu Královou objevil Jiří Špidra (84). Už tenkrát věděl, že svým hlasem připomíná Whitney Houston. A za to ji milovali a také oceňovali nejen v Polsku, ale i například ve Finsku, kde se Špidrovo kapelou koncertovala. Z práce byla nakonec velká láska, Králová Špidru neopustila ani v nejtěžších chvílích. 

Velký příběh velké hvězdy: Whitney míří na plátna

„Jednoho dne při vystoupení v Národním domě na Vinohradech se šel převléknout do šatny a ztratil se. Našla jsem ho, jak bloumá ve smokingu po chodbách. Začal se pak chovat divně. Hádali jsme se kvůli věcem, které dřív byly samozřejmé. Chyběla mu úplně logická úvaha ve smyslu, že když uděláš tohle, musí následovat toto, a podobně,“ popsala Králová v pořadu 13. komnata, jak přišli na fakt, že Špidra trpí Alzheimerovo chorobou. Od té doby se o manžela stará 24 hodin denně, což je náročné mnohdy nejen fyzicky, ale i psychicky.

„Má ještě velkou sílu a někdy se pereme. Koupila jsem nedávno pravý hák do krku,“ prozradila také Králová v pořadu. Od té doby má nenávratně poškozené hlasivky. I přesto svého muže ale bezmezně miluje. „Nedokážu si představit, že bych tu byla bez něj. Kolikrát si říkám, co mě ještě čeká. Co budu ještě muset prožít. Jakou hrůzu. Co budu muset vydržet. Ale snažím se na to nemyslet. Jsem ráda, že jsme pořád spolu a že spolu ještě můžeme být. A že mě stále poznává a projevuje mi náklonnost. Je z něj dnes taková čistá duše, neopustila bych ho,“ dodala.

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...

Přečtěte si
pravlast
14. 10. 2022 • 07:38

To psal nějaký Jihočech?Anebo spíš ma*gor,"se Špidrovo kape­lou,Al­zhei­mero­vo Chorobou"...Její TV medailon jsem neviděl,ale hlas měla a asi byla víc známá hlavně v Polsku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.