Česká Whitney Houston si už nikdy nezazpívá: Útok manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Česká Whitney Houston si už nikdy nezazpívá: Útok manžela

Králová v dobách největší slávy
Králová v dobách největší slávy (YouTube)

Zpěvačka Marcela Králová alias česká Whitney Houston se už na scéně neobjeví. Ne, že by ve svých sedm a šedesáti letech už nezvládala vystupovat. Jen nemůže. Manžel Jiří Špidla jí totiž poranil krk. 

„Má reflex, že jak se mu sáhne na kalhoty, tak je zle. Chtěla jsem ho sprchovat, snažila jsem se mu kalhoty sundat a on mě praštil. Dostala jsem do krku pravý hák. Myslela jsem, že to nic není, protože jsem normálně mluvila a nic se nedělo, ale pak jsem zjistila, že nemůžu zpívat,“ popsala iDnes.cz nešťastnou událost zpěvačka, která v 80. letech dobývala festivaly. 

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...

Vysvětlila také, že šlo jen o nedorozumění. Manžel rozhodně není žádný násilník, ale bojuje s Alzheimerovo chorobou. „Za vteřinu neví, že něco provedl. Ale někdy bych ho zabila, některé situace jsou k nevydržení. Dělám mu překážky, aby nestěhoval nábytek. Vezme pití, rozleje to, pak to rozšlape. Na zahradě sázím stromky, on je trhá,“ popsala také Králová. I když je péče velmi náročná, do ústavu ale manžela nedá a vytrvale se o něj hodlá postarat do posledních dní.

Trailer: Sparkle

Video se připravuje ...

 

Přečtěte si
Uživatel_5348500
7. 6. 2022 • 17:36

Toto zvládat sama je obdivuhodné, to bych nemohla, to je o psychic.zdraví, ale jsou možnosti- Alzheimer centrum,atd., různé odlehčovací služby.

miroslava13
7. 6. 2022 • 11:39

to jí obdivuji, že to zvládá doma - ta péče je opravdu velmi náročná. moje máma toto také měla a dělala šílené věci. klobouk dolů!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.