Velkolepý projekt Rusevové z Ulice: Já když se do něčeho pustím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Velkolepý projekt Rusevové z Ulice: Já když se do něčeho pustím...

Anežka Rusevová
Anežka Rusevová (archiv)

Výraznou proměnou prošla herečka Anežka Rusevová (36), kterou diváci znají především ze seriálu Ulice, v níž ztvární sympatickou, leč místy roztěkanou dceru Lumíra Nykla Vendulu.  Ačkoli šla herečka své stereotypně laděné postavě na ruku, role „kladných boubelek“ ji už zřejmě budou míjet…

Nebyla se sebou spokojena, a tak si jednoho dne řekla DOST. „Přestala jsem se cítit hezky a začala vidět, co jsem dříve vidět asi nechtěla. Vždycky jsem byla holka krev a mlíko, ale najednou už tomu tak dávno nebylo. Najednou jsem se ocitla v kategorii michelin neboli mišelín,“ cituje herečku web Expres.cz.

Vendula z Ulice Anežka Rusevová: Dvacet kilo je dole a už je nechci zpátky

Video se připravuje ...

Zpětně celý proces vnímá Anežka tak, že bylo nejtěžší dojít k prozření a dokopat se k činům. „Ano, začátek, jako všechny začátky, byl těžký. Ale s citlivým vedením a motivací nutriční poradkyně jsem to zvládla a překonala! Udělala jsem si z hubnutí takový projekt. Pochopila jsem, že toho musím v hlavě hodně přenastavit, a on to pak pochopil i můj metabolismus,“ komentuje svůj boj s kily Anežka Rusevová, která šla do sebe a výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. „Myslela jsem si, že zhubnu třeba pět kilo a budu ráda. (Znám se, ne?) Jenže já když se na druhou stranu do něčeho pustím... Najednou to šlo samo,“ dodala nyní již spokojená Anežka Rusevová.

Vendula z Ulice: Začne novou kariéru u sousedů v Německu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pavel Pinda
22. 11. 2022 • 09:57

Uvažuju jestli ta fotka džíny horní díl černý není fotomontáž

j.p.toman
21. 11. 2022 • 08:38

Tak nevím, kdy přestat......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.