Janu Kanyzovi bude 75 let: Slavit bude filmem i výstavou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Janu Kanyzovi bude 75 let: Slavit bude filmem i výstavou

Jan Kanyza
Jan Kanyza (Blesk:Martin Hykl)

Neuvěřitelných 75 let bude v říjnu herci Janu Kanyzovi (74). Jeden velký dárek dostal už teď. Znovu bude moci propůjčit svůj hlas hollywoodskému fešákovi Georgi Clooneymu (61).

Stane se tak v novém filmu Vstupenka do ráje, který právě boduje v našich kinech. „Budeme ho pro DVD a další platformy dabovat s Nelou Boudovou,“ přiznal magazínu Aha! TV herec. „Neumím si představit, že by Julii Robertsovou namluvila jiná žena. Těším se na to, do studia zamíříme co nevidět,“ dodal.

Nela Boudová a Jan Tuna v 7 pádech Honzy Dědka: Jak se dali dohromady?

Video se připravuje ...

I když má narozeniny až 25. října, první oslavu měl Kanyza už s měsíčním předstihem v Galerii ART Praha na Staroměstském náměstí. Právě tam je až do 21. října k vidění výstava jeho obrazů nazvaná Here and Now (Tady a teď). „Ty obrazy jsou neklidnými zprávami o živém proudu proměn světa i lidské mysli,“ popsal herec s tím, že se chce v dalších letech života hlavně věnovat malování.

„Už sedím jen na malířské židli. Do toho mi nikdo nemluví, což je ideální,“ vtipkoval. Hereckou kariéru prý uzavřel lehce. „Je mnoho mladých, kteří chtějí mít svoje místo na slunci. Tak proč jim překážet,“ vysvětlil.



Přečtěte si
j.p.toman
1. 10. 2022 • 08:30

Já těm 75 letům naopak věřím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.