Odtajněné soukromí dua Eva a Vašek: Vrásky kvůli dceři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Odtajněné soukromí dua Eva a Vašek: Vrásky kvůli dceři

Eva a Vašek s dcerou.
Eva a Vašek s dcerou. (Pavel Machan)

V Americe začali Eva a Vašek více fungovat, když měla jejich dcera 5 let. Prý aby se naučila anglicky. Jenže dnes je z Evičky krásná devatenáctiletá slečna, která si za "velkou louží" našla i partnera, se kterým podnikají. Co na to její táta?

„Evička má jedinou ambicí a tou je rodina. Vůbec nemá ambice školy, vzdělání a mít papír, že když budu mít papír, tak se o mě někdo postará, protože toto u nás v rodině nefrčelo. A co se týká hudby? Přestože ona, jak bych řekl, má cit, zřejmě můj, pojďme tomu říct takto, protože já nemám hlas až takový a ona má můj, kdežto Eva má nádherný hlas. Ale jedna věc jsou hlasy a pak jsou city. Tenhle cit má můj, ale rozhodně nemá žádnou ambici dělat muziku, což mě mrzí," přiznal zklamání na eXtra.cz Václav Ševčík, které mu vadí i dceřin nezájem o vzdělávání.

Eva se trhla od Vaška! Teď je sólo, zhubla, a je z ní velká kočka! 

Video se připravuje ...

„Já jí říkám, víš, aspoň si zkus vzdělání. Když jsi v Tampě, přihlas se aspoň na nějaký kurz, třeba základy účetnictví, který se hodí tobě pro život, ale hlavně, aby sis otestovala, jestli když do té třídy přijdeš a budeš tam třeba dva měsíce nebo měsíc, jestli ti to do té hlavy jde, aby ses srovnala s těmi ostatními, aby sis prostě nemyslela, že máš malý IQ nebo že jsi hloupá. Běž tam, postav se vedle nich a teď si řekni, člověče, taťku, tys měl pravdu, já s tím nemám problém. A toto ti stačí a pak se vzdělávej celý život, protože já mám šedesát devět a pořád se učím nové věci a přemýšlím, jak vlastně rodič může zkazit dítě natolik, že to dítě se nechce pak celý život vzdělávat. Život nekončí školou, to znamená nechat otevřenou mysl na sebevzdělávání s časem, to je ta krása života, nezrezavět," lamentuje Ševčík.

Eva a Vašek hráli penzistům v Beskydech:

 



Přečtěte si
bursik
15. 9. 2022 • 12:38

Ty tlusté nohy v mini , jinak buranska rodinka hrabošů.Vojak miluje Rudé šátky na slunci hoří....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.