30 let na stejné váze: Žilková prozradila, jak na to | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

30 let na stejné váze: Žilková prozradila, jak na to

Veronika Žilková nosí velikost XS
Veronika Žilková nosí velikost XS (CNC_Martin Hykl)

Nestárnoucí herečka Veronika Žilková (60) má záviděníhodné tělo. Že by ale byla vděčná jen dobré genetické výbavě, to se tvrdit nedá. Přesto podle ní není klíč k dokonalé postavě nic, co by ostatní nezvládli. Jak jen to dělá?

Žilková sice nejprve rapidně zhubla, bylo vidět, že se na ní nepříznivá rodinná situace podepsala, ale pomalu, ale jistě se dostává na svou váhu. Tu si stabilně udržuje na stejné hodnotě už třicet let. 

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole

Video se připravuje ...

„Snažím se hodně nejíst, kdysi jsem dělala v Tele Tele jedinou reklamu na diety a ta se jmenuje Nežrat,“ řekla herečka a dodala. „Mám velikost XS a vážím stejně asi od svých třiceti let,“ prozradila pro Super.cz svůj recept. 

Částečný podíl má samozřejmě ale i cvičení, které začala nedávno vysílat na svém instagramovém profilu a který se rázem stal populárním. A pak - je v jednom kole. K televizi přidala i více divadelních her a už půl roku zkouší nový muzikál Okno mé lásky, kde se představí hity kapely Olympic. 

Bolek Polívka a Veronika Žilková uvádí na karlovarském festivalu film Zapomenuté světlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.